ΕΠΙΣΗΜΗ: Τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια στην Κύπρο το 2018

ADVERTISEMENT

10. Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Λευκωσία, Κύπρος, παρέχοντας μαθήματα στα αγγλικά. Το πανεπιστήμιο αποτελείται από 3 σχολές. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση, του Διεθνούς Συμβουλίου Αναζήτηση & Διάσωσης Πανεπιστημίων και του Σύνδεσμου Πανεπιστημίων Κύπρου.

ADVERTISEMENT

9. Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφος

Το Πανεπιστήμιο της Νεάπολης Πάφος είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Πάφο της Κύπρου, το οποίο προσφέρει μεταπτυχιακά και προπτυχιακά πτυχία στις Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σπουδές, το Δίκαιο, τις Επιστήμες της Υγείας, την Αρχιτεκτονική και τις Χωρικές και Περιβαλλοντικές Επιστήμες, τη Θεολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

8. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Λευκάδας

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (EUL) είναι φορέας ανώτερης εκπαίδευσης, που βρίσκεται στη Λευκωσία, στην περιοχή της Λευκωσίας, με θέα στον κόλπο της Μορφής. [1] Ιδρύθηκε το 1989 από το Cyprus Science Foundation, το οποίο ιδρύθηκε το 1990 ως μέλος του Δικτύου Βαλκανικών Πανεπιστημίων και προσφέρει 77 προπτυχιακά και σχολικά προγράμματα και 38 μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Τουρκίας (YÖK) 2] Η πανεπιστημιούπολη απέχει 45 λεπτά από την πρωτεύουσα Λευκωσία, 60 λεπτά από το αεροδρόμιο Ercan και την πόλη της Κερύνειας και 80 λεπτά από την πόλη της Αμμοχώστου.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

ADVERTISEMENT
Scroll to Top